Why my font CSS get ignored when my website is reached from a link

html-css

#1

I usually use Wordpress in making website design. I discovered that my CCS for the fonts get ignored and the website show up with the default fonts when I my site is reached from a link. If the website address is typed in a browser address box, the display is normal. What can I do toresolve this problem please. Thanks. The website id (see profile for link) here when the link is clicked it shows up normally.


#2

These two lines should be moved in the template to follow all other CSS loads. Being first means they could be superceded.

<link rel='stylesheet' id='parent-style-css'  href='http://razihearing.com/wp-content/themes/optimizer_pro/style.css' type='text/css' media='all' />
<link rel='stylesheet' id='child-style-css'  href='http://razihearing.com/wp-content/themes/child_optimizer_pro/style.css' type='text/css' media='all' />

#3

Thank you so much for your suggestion. I tried to put this in the template but could not know where to put it. I created a child from the parent tempalate (optimizer-pro) and some files were copied to the child template folder like (function.php, dyle.css). I am using WordPress and this problem arises when I use https rather than http.


#4

We’re not connected enough to your problem to know for sure. But I do know that when your CSS loads is a concern. Focus upon that.


#5

Thank you so much for your intension to help with this issue. Are there special private bodies who can help with this?


#6

Backup your existing index.php template, then edit the local copy and upload via FTP to the server (or by whatever means you upload). Your CSS should be the last to load, but before any script.


#7

Thank you so much for your suggestion but before I proceed further with it I prefer to update you on my website status. The host of my website told me that it has a mixed content and that is why it ignores my custom fonts when I use https. When I use the non secure http the custom fonts load normally. The host could offer no hand on this. I myself tried to resolve this issue by installing a special Wordpress plugin but it did not work.

How about your suggestion in this case, how can I let the ccs the last to load, is it by including the two links lines you mentioned earlier in the index.php. Thank you for any help.


#8

https://www.startpage.com/do/dsearch?query=wordpress+how+to+make+sure+custom+styles+load+last


#9

This should be an awesome topic to read. I will read it. Many thanks to you.


#10

This topic was automatically closed 7 days after the last reply. New replies are no longer allowed.