What is wrong with my code in More Fonts...?

<PLEASE USE THIS TEMPLATE TO HELP YOU CREATE A GREAT POST!>

<Below this line, add a link to the EXACT exercise that you are stuck at.>
More Fonts (5/16)

<Below this line, in what way does your code behave incorrectly? Include ALL error messages.>
expected div.content > h1 to have its font-family style equal to “Playfair Display”, serif but got ‘Playfair Display’, serif

```

h1 {
font-family: “Playfair Display”, serif;
color: #FFF;
font-size: 32px;
padding-top: 100px;
text-align: left;
width: 60%;
}

<do not remove the three backticks above>

I have the same error and haven’t been able to fix it.

Me too - same error and am unable to proceed

Me too - i tried con Crome navegator

i had the same issue too
:frowning:

Also with the same problem.

I’ve tried safari, chrome and firefox. I’v tried to put “” or ‘’ or even _

but still stuck.

“Playfair Display”, serif; worked for me after I changed my browser for this task to IE. So maybe try another browser if you have one?

1 Like

I’ve tried with safari, firefox and chrome. I don’t even know if IE works in a mac.

I’ll try to install it. If it still exists.

It worked in Opera browser

I’m stuck here as well, has anyone been able to fix this?

Hi Amber,

For me it worked in Opera Browser. I’ve tried in Firefox, safari and chrome and got no results.

When I logged in Opera, I just had to click next. Apparently the code was correct. Just a bug from the browser.

Let me know if Opera worked for you.

Hope it helps,

Bernardo

yeah thanks buddy… changed to IE and mine just worked!

My laptop doesnt support IE. What am i supposed to do now?

Hello edirty6,

I just downloaded vivaldi and it worked for me!

Looks like his is a pretty frequent problem in the last few weeks, lets hope it gets fixed soon.

code academy provides code for this session but still its not running.please do the needful.!!!

still this not working

Same problem for me on Safari…

Yup I downloaded Opera and it worked for me too!

I guess I’ll keep Opera just in case another bug pops up.

Thanks much.

Which Browser you use