Oops, try again. Make sure your <h1> header has the font-family Arial! also my images dont show i try to copy url but there is no option only copy link


#1
Table Time
</head>
<body>
	<h1 style:"font-family: Arial">Tables Are Mega Sweet </h1>
	<img src="https://www.google.co.uk/aclk?sa=l&ai=DChcSEwiAjYyj8eTbAhUvk-0KHWcIAMYYABAHGgJkZw&sig=AOD64_0MjWMGh0CJ1J7aeqUEe9SWzvFzEA&ctype=5&q=&ved=0ahUKEwiDrYmj8eTbAhXUTcAKHYj7DfkQwg8I-wE&adurl"/>
	<a href="https://www.google.co.uk/aclk?sa=l&ai=DChcSEwiAjYyj8eTbAhUvk-0KHWcIAMYYABAJGgJkZw&sig=AOD64_3tKXlwvPb_USIzGGVj_sRTILu6Gw&ctype=5&q=&ved=0ahUKEwiDrYmj8eTbAhXUTcAKHYj7DfkQwg8I_wE&adurl=">
	<img src=" https://www.google.co.uk/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjk_ZXM-OTbAhWHXBQKHX12BCgQjRx6BAgBEAU&url=https%3A%2F%2Fwww.prestigeflowers.co.uk%2Fdeals%2F40-roses&psig=AOvVaw1BxqxZnS0le-nZ1dwImuIo&ust=1529674920130705 />
	</a>
</body>

#2

after your src and href attribute you use a equal sign, like it should be. Yet for some reason you use a colon after your style attribute, no idea why.


#3

First of insteed of Style:"" you need to put Style=""
<h1 style="font-family: Arial">Tables Are Mega Sweet</h1>

Second, you can not take a whole site and put it to img tag, you need to take only link for a pictures:
For exemple:
Link of pictures:
http://s7e5a.scene7.com/is/image/waitrose/457320_is_1?id=Xh5Rr3&fmt=jpg&fit=constrain,1&wid=708&hei=708

img tag:
<img src="http://s7e5a.scene7.com/is/image/waitrose/457320_is_1?id=Xh5Rr3&amp;fmt=jpg&amp;fit=constrain,1&amp;wid=708&amp;hei=708" />


#4

This topic was automatically closed 7 days after the last reply. New replies are no longer allowed.