Lesson 8 video


#1

I dont know what I did wrong?


https://www.codecademy.com/en/courses/make-a-website/lessons/site-structure/exercises/add-video


No matter what I do it marks it incorrect. I tried redoing the exercise and still did it wrong.


<video width="320" height="240" controls> 
  <source scr="https://s3.amazonaws.com/codecademy-content/projects/make-a-website/lesson-1/ollie.mp4" type=video/mp4>
</video>


#2

u didnt put the type


#4

I see they didnt put the quotations on the type. But I have the same issue and I did everything correctly. (not sure how to show my code on here.


#5

@xhowemn I tried it with the type and it still didn't work.

@aliyahcw click the add a new chat and copy and paste your code according the the template provided.


#6

Hey Marisa, You have a typo issue... scr should have been src

The snippet is :

<video width="320" height="240" controls> 
<source src="https://s3.amazonaws.com/codecademy-content/projects/make-a-website/lesson-1/ollie.mp4" type="video/mp4">
</video>

#7

:frowning:what type


#8

I need help it wont let me add the play and pause controls


#9

You did not rewrite URL code right, try to copy and paste it, if you miss one word your video cant work because that URL dont exist


#10

Quotations are missing but check whether it is working after this correction or not, because I also suffering from same doubt.


#11

Thank you iftikar. I had the same transpose issue 'scr' , instead of 'src'.
P


#12

I got a "Did you use the video URL provided?" message...it's driving me crazy...

Here's my code:

 > <video width="320" height="240" controls>
>       <source src="https://s3.amazonaws.com/codecademy-content/projects/make-a-website/lesson-1/ollie.mp4" type="video/mp4">
>   </video>

#13

Thanks ! I did the mistake. Keep the good work doing !! :slight_smile:


#14

This topic was automatically closed 7 days after the last reply. New replies are no longer allowed.