I cant seem to get the video in ex.8 to play. Can anyone see what Im doing wrong?


#1


https://www.codecademy.com/en/courses/make-a-website/lessons/site-structure/exercises/add-video?action=resume


Play button is visable but will not let me click it. No errors are showing up just an X in step 2 of the instructions and unable to press next to move to next lesson.


<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
  <title>Ollie Bike Sharing</title>
  <meta charset="utf-8"/>
  <link rel="stylesheet" type="text/css" href="main.css">
</head>
<body>


</body>
</html> <h1>Ollie Bike Sharing</h1>
 <h3>Share Your Pedals With The World</h3>

<p>
  Need a set of wheels while you're in town? Use Ollie to pair your prefect vacation with a stylish, affordable bike rental. Here is a <a href="cities.html">list</a> of cities where you can find us.
</p>
<video width="320" height="240" controls>
<source src="https://s3.amazonaws.com/codecademy-content/projects/make-a-website/lessons-1/ollie.mp4"
        type="video/mp4"> 
</video>


#2

Getting the same results, controls are unresponsive.
my code looks the same


#3

Glad its not just me!! Will give it another shot!


#4

This is a known issue. Not sure when or if it will be fixed. If you are satisfied that the code conforms with instructions (everything displays as expected), check off the steps and complete the module.


#5

How do we move onto the next lesson if we haven't checked off the instruction?


#6

Either I am thinking of a different project or this one is fixed. Just tested it and the video does run. It takes a moment to download and start playing.

Also, this project has a lesson checker that examines the code when we click Run. We don't check off completed tasks. My apologies.


#7

This topic was automatically closed 7 days after the last reply. New replies are no longer allowed.