CSS Overview Error


#1

Exercise 25 on CSS overview asks "On the CSS tab, give your image a border of 1px solid #4682b4." It keeps saying my code is wrong, even though it matches previous code.

Is this wrong?

img {
    height: 100px;
    Width: 300px;
    border: 1px solid #4682b4;
}

#2

Hello,

Check your browsers zoom and make sure its on 100%.

If that doesn't help paste in your full HTML & CSS along with lesson URL

Thanks


#3

Browser zoom is at 100%. Here is my code.

<!DOCTYPE html>
<html>
	<head>
	<link type="text/css" rel="stylesheet" href="stylesheet.css"/>
		<title>Result</title>
	</head>
	<body>
	<h1>anything you want!</h1>
	<p>any text you like</P>
	<img src="url"/>
	</body>
</html>

h1 {
    font-family: Verdana, sans-serif;
    color: #576D94;
}

p {
    font-size: 18px;
    font-family: Garamond, serif;
    color: #4A4943;
}

img {
    height: 100px;
    Width: 300px;
    border: 1px solid #4682b4;
}

#4

your closing tag here is a uppercase P change to lowercase.

add in an actual URL example:

https://s3.amazonaws.com/codecademy-images/CC_Symbol_Blue.png

See if that works


#5

I made these changes and it's still not working.

<!DOCTYPE html>
<html>
	<head>
	<link type="text/css" rel="stylesheet" href="stylesheet.css"/>
		<title>Result</title>
	</head>
	<body>
	<h1>anything you want!</h1>
	<p>any text you like</p>
	<img src="https://s3.amazonaws.com/codecademy-images/CC_Symbol_Blue.png"/>
	</body>
</html>

#6

try using another browser


when trying to display code in the forum use this ( ` ) instead of ( ' )


#7

Running it on Microsoft Edge worked.


#8