6. Jumbotron: Fonts


#1

This isn't working and I've tried on different browsers and refreshed and all that. O_O I don't know what I'm missing.

.jumbotron h1 {
color:#fff;
font-size:48px;
font-weight:bold;
font-family:'Shift', sans-serif;
}

It keeps saying:
Oops, try again. Set the font-family of the h1 element inside

..
to 'Shift', sans-serif

.<


#2

Can I see your complete CSS and your HTML from your head tags pls


#3

got the same problem


#4

3 posts were split to a new topic: 6. i have the same problem here is mine


#6

If I am not mistaken, you have to delete the , between 'Shift' and sans-serif.
It should look like this

.jumbotron h1 {
color:#fff;
font-size:48px;
font-weight:bold;
font-family:'Shift' sans-serif;
}

#7

.nav a {
color:#5a5a5a;
font-size:11px;
font-weight:bold;
padding-top:14px;
padding-bottom:14px;
padding-left:10px;
padding-right:10px;
text-transform:uppercase;
}

.jumbotron {
height:500px;
background-image: url('https://goo.gl/04j7Nn');

}
.jumbotron h1 {
color:#fff;
font-size:48px;
font-weight:bold;
font-family:'Shift', sans-serif;

}
.jumbotron p {
color:#fff;
font-size:20px;

}

Here you go Zainabrawat. And Microsurfer, it doesn't work either. >.<


#8

Forget what i wrote. I'm sorry for my wrong response.


#9

Any progress with this? I'm having the same problem. The code looks good, but at an impass!


#10

the code that i used above worked perfect for me. try it and see if it works for you


#12

@dillinea Hey,
Sorry for delay in reply did you manage to pass ?

if not can I see your HTML code from your head tags as my guess is that your css links might be incorrect.

Thanks


#13

A post was split to a new topic: 6. hey can someone just give the answer for css tag on jumbotron fonts


#14

A post was split to a new topic: 6. Please someone explain what's missing :frowning: