5. Jumbotron: Paragraph


Thanks! It was getting a bit confusing.

I've just had a look through everything and can't seem to put my finger on it. even tried putting the style inside the p in the html side, nada!


I'm still hitting the same brick wall!! Got no clue as to why it's struggling...


Even after using the Reset Code button?


Yup...guessing there may be something wrong elsewhere (browser etc etc). Will give it a crack at home to see if that works. Thanks for your help!!!


That was going to be my next suggestion, see if you can try it on another browser.


Still nothing despite using a different browser...getting a bit bored!

Interestingly enough I get a similar error message when I skip ahead a section so there must be something I'm missing, but just cannot see what.


If you still have some patience left, let's go through this again on the next section. Just to make sure, are we going to be talking about 6. Jumbotron: Fonts now?

Show me:

  1. Your error message
  2. just the <head> ... </head> element
  3. all of your CSS code


2 posts were split to a new topic: 5. Jumbotron: Paragraph -- CSS looks perfect and have reset code to no avail


A post was split to a new topic: 5. Jumbotron: Paragraph -- Why is it false?


I had the same issue with the correct code. Make sure you are on the tab main.css when inserting it.


A post was split to a new topic: 5. Jumbotron - Paragraph -- I have tried everything


For anyone who was struggling with this one, I spotted some errors in the code above:

It should be:

.jumbotron {
        height: 500px;
        background-image: url('https://goo.gl/04j7Nn');


2 posts were split to a new topic: 5. i cannot get past this point and my code seems fine


A post was split to a new topic: 5. I must be doing something wrong myself


I just solved the problem, instead of ' .jumbotron p { ' it should be .jumbotron body {


Nice try!

It might have tricked the code checker but it isn't right.


me too

.jumbotrom h1 {
color: #fff;
fontsize: 20px;
.jumbotron {
background-image: url('https://goo.gl/04j7Nn');
height: 500px;
.nav a {
color: #5a5a5a;
font-size: 11px;
font-weight: bold;
padding-bottom: 14px;
padding-left: 10px;
padding-right: 10px;
padding-top: 14px;
text-transform: uppercase;


So what is the right answer to this problem, I have tried everything mentioned above and in other threads and nothing seems to work?
Thanks for help in advance.


You have a typing mistake there. Can you spot it now?


The right answer was posted here http://discuss.codecademy.com/t/5-jumbotron-paragraph/6970/23

But, as you can see, even if you have done that correctly, there many other things could be wrong. There are lots of opportunities for missing or misplaced ;, : or { }.