5. Jumbotron: Paragraph

Continuing the discussion from Help CSS Styling - Jumbatron:Paragraphs:

That other thread was getting messy, I was having a hard time finding your code so I’ve moved us over here. I’m going to try to move your other posts over here too, might take a few minutes.

I’m stuck on this too. My .css is below. Got all my { }'s as far as I can see?

.nav a {
        color: #5A5A5A;
        font-size: 11px;
        font-weight: bold;
        padding-top: 14px;
        padding-bottom: 14px;
        padding-left: 10px;
        padding-right: 10px;
        text-transform: uppercase;
        
}

.jumbotron {
        height: 500px;
        background-image: url('https://goog.gl/04j7Nn);

}

.jumbotron h1 {
        color: #fff;
        font-size: 48px;
        font-weight: bold;
        
}

.jumbotron p {
        color: #fff;
        font-size: 20px;
        
}

Your CSS looks perfect. What error message are you seeing?

I thought the same (modest…)

I’m getting this:

Oops, try again. Set the color of the p element inside <div class="jumbotron">..</div> to #fff

@tommarshall89, could you post the <head> ... </head> element please?

I’ve just tested the CSS and it passes, the head element looks perfect.

I suggest using the Reset Code button and then type/paste your new CSS rule in again.

1 Like

Thanks! It was getting a bit confusing.

I’ve just had a look through everything and can’t seem to put my finger on it. even tried putting the style inside the p in the html side, nada!

I’m still hitting the same brick wall!! Got no clue as to why it’s struggling…

1 Like

Even after using the Reset Code button?

Yup…guessing there may be something wrong elsewhere (browser etc etc). Will give it a crack at home to see if that works. Thanks for your help!!!

1 Like

That was going to be my next suggestion, see if you can try it on another browser.

Still nothing despite using a different browser…getting a bit bored!

Interestingly enough I get a similar error message when I skip ahead a section so there must be something I’m missing, but just cannot see what.

If you still have some patience left, let’s go through this again on the next section. Just to make sure, are we going to be talking about 6. Jumbotron: Fonts now?

Show me:

  1. Your error message
  2. just the <head> ... </head> element
  3. all of your CSS code

2 posts were split to a new topic: 5. Jumbotron: Paragraph – CSS looks perfect and have reset code to no avail

A post was split to a new topic: 5. Jumbotron: Paragraph – Why is it false?

I had the same issue with the correct code. Make sure you are on the tab main.css when inserting it.

A post was split to a new topic: 5. Jumbotron - Paragraph – I have tried everything

For anyone who was struggling with this one, I spotted some errors in the code above:

It should be:

.jumbotron {
        height: 500px;
        background-image: url('https://goo.gl/04j7Nn');
}

2 posts were split to a new topic: 5. i cannot get past this point and my code seems fine

A post was split to a new topic: 5. I must be doing something wrong myself