5. Did you change the h1 color to a hexadecimal value?


#1

I don't get what I did wrong?


Problem with 5.3
#2

@byterockstar67624

Ill need to look into it a bit more, but maybe its the C of color you ,make it small id say.Even thought that shouldnt matter.
Add a space before serif maybe


#3

I don't see anything wrong ...
Try to put the Color: below font-family

There is my code if you want :
h1 {
font-size: 32px;
font-family: Palatino, 'Palatino Linotype', serif;
Color:#2e69a3;
}


#4

@byterockstar67624
I just made it to the exercise, it is because your C is capitalized change it try again, if still not add a space after the period before serif.


#5

I can't get this to work either. After a few frustrated clicks of the "Run" button it gives me the option to "Get the Code", but that doesn't work either. It fills out an RGB value instead of HEX.


#6

Paste in your HTML and CSS so we can help you


#7

A post was merged into an existing topic: [[reported #83] Ah Snap! There is an error in the exercise. Please try again later](/t/reported-83-ah-snap-there-is-an-error-in-the-exercise-please-try-again-later/31273)


#11

3 posts were merged into an existing topic: [[reported #83] Ah Snap! There is an error in the exercise. Please try again later](/t/reported-83-ah-snap-there-is-an-error-in-the-exercise-please-try-again-later/31273)


#14

je ss dans le meme cas que vous je teste encore mes rien de plus


#15

I'm stuck on the same thing. I'm guessing it's a bug in the exercise.


#16

You're right! I tried all the colours provided with no avail.


#17

Me too, haha. I hope they'll fix this soon!

edit: @benjnev Thanks! I'm using Chrome version 48.0.2564.116 and OS X version 10.11.2


#18

@wilhelmlawell @abovetheweather

Yeah there is a problem right now, if you'd like to help add a screenshot with OS and browser information. Should be getting fixed soon. Thanks for your patience :slightly_smiling:


#19

Everything is now working well! Thanks a lot for sorting out.


#20

3 posts were split to a new topic: 5. I'm experiencing exactly the same problem


#21